FAQ/Veelgestelde vragen

Er zitten 50 mondmaskers in elke doosje. Deze zijn vacuüm verpakt zodat er geen bacteriën bij kunnen komen. Echter zijn de mondmaskers niet steriel en niet geschikt voor medisch gebruik.

De mondmaskers zijn speciaal ontwerpen voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. Voor deze groep kinderen passen de mondmaskers perfect.

De mondmaskers voor kinderen hebben een lengte van 14 centimeter en een breedte van 9 centimeter. Deze afmetingen zijn ideaal voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 3 werkdagen in zowel België als Nederland. Dit kan één tot twee dagen uitlopen als het druk is bij de postsorteerder. 

De verzendkosten bedragen standaard 4,95 euro. Bij een bestelling vanaf 100 mondmaskers (twee dozen) worden de mondmaskers gratis verzonden!

Mondmaskers zijn is de laatste tijd één van de meest gewilde producten op de markt. De voorraad gaat erg snel. Bestel dus voordat het te laat is!

Voor grote bestellingen (boven 1000 stuks) neemt u best contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden uw vragen binnen de 24 uur!

Onze mondmaskers worden verpakt met grote zorg en in hygiënische omstandigheden. In één doos zitten 50 mondmaskers. Wanneer de mondmaskers met cartoonprint besteld worden, komen de 50 mondmaskers in 3 verschillende modellen.

Het bestellen bij mondmaskervoorkinderen.be is compleet veilig! Je kan met alle betaalmethodes betalen en je kan het product ook retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Uw vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden uw vraag binnen de 24u!