Over ons

Mondmasker Voor Kinderen is ontstaan uit de bezorgdheid van een groep ouders die het noodzakelijk vonden om hun kinderen te beschermen tegen micro-organismen op openbare plaatsen.

 

“Bij enig marktonderzoek bleek dat chirurgische mondmaskers voor kinderen nog niet verkocht werden. We vonden dit frappant gelet dat kinderen op openbare plaatsen ook beter beschermd kunnen worden tegen micro-organismen en andere schadelijke stoffen.

We hebben contact opgenomen met een aantal fabrikanten en hebben hen gevraagd om een kwaliteitsvol mondmasker te ontwerpen in een formaat dat aangepast is voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.

We wilden nauw samenwerken met de fabrikant zodat we een mondmasker konden produceren dat mond -en neus goed bedek en voldoende bescherming biedt. Het mondmasker moest eenvoudig aanpasbaar zijn aan het gezicht van het kind.

De voorontwerpen die we kregen werkten uitstekend en konden worden aangekocht tegen een redelijke prijs, zodat we een toegankelijk product kunnen aanbieden voor zij die op zoek zijn naar beschermingsmiddelen voor kinderen.

We zijn trots op het product dat we hebben ontworpen.

Het beschermende en wegwerpbare mondmasker wordt geleverd in een doos van 50 stuks.

We zijn blij te kunnen zeggen dat uw kinderen met behulp van onze mondmaskers zich geen zorgen moeten maken om virussen te krijgen of te verspreiden.

Als u meer wilt weten over ons bedrijf, de mondmaskers of hoe u toegang kunt krijgen tot gunstige tarieven voor uw organisatie, neem dan vandaag nog contact met ons op!”